Turer


 


SOMMER TREFFET 2017 PÅ SOKNA

Da var vårt første sommer treff overfor denne gang. Det gikk over all forventning meget bra, tusen takk til Jan og Jonny som har jobbet med dette i lang tid, spesiell takk til Jan som har brukt mye tid på å finne veier og leirplass til oss. Noen kom allerede på onsdag noen på torsdag noen på lørdag, fredag tok vi tur til Hønefoss der vi kjørte bakveier litt asfalt og grus, fin tur. Lørdagen kjørte vi til Hamre moen, Noresund, Gulsvik så grusveier frem til vi tok en pause på en times tid, og grillet og koste oss. Så gikk turen videre til sandtaket der mange koste seg i sanden. På fredag hadde vi pattegris, den ble grillet i 8 timer den ble helt fantastisk god, dette skal vi prøve å få til at dette blir en tradisjon på våre sommer treff. Tusen takk til Dag Godtland for at du ordnet med gris og utstyr. Vi ble 11 personer og 7 maskiner , pluss dem som dukket opp på lørdag for en dags tur.
Neste år kommer sommertreffet også til å bli i Sokna, men da leier vi et grendehus fra torsdag til søndag, dette kommer tur komite til å informere mere om senere. Fra 1 oktober vil det koste 100 kroner og melde seg inn i klubben for ny medlemmer som varer ut 2017. www.nauk.no . Da vil jeg takke alle for en super helg så ses vi snart igjen. Tusen takk.


    


HOLMENKOLLEN 2018

Hei alle sammen! Vi har vært så heldige og fått en forespørsel fra Holmenkollen skifestival om kjøring av deres atv`er på et arrangement den 1.01.2018 altså første nyttårsdag i Holmenkollen. Dette er et stort arrangement hvor vi skal frakte kjendiser til start fra Depo som har en lengde på ca 300 meter. Dette blir da sendt på tv.
Håper det er noen som er interessert vi trenger 12 stk først man til mølla .
Her er en mail jeg har fått. NB Ingen bruker sin maskin. Det er Polaris maskiner som blir brukt så en fordel om du kjører det.

Hei igjen Lasse, og takk for hyggelig prat!

Vi tar da som sagt utgangspunkt i at dere stiller med 12 stk sjåfører 1.januar kl. 9-19. Det kunne nok vært lurt at vi finner en dag i forkant av jul der de som har mulighet kan komme og testkjøre løypa. Det kan vi se nærmere på.

Goder for sjåførene:

– Kristoffer ser på muligheten for tøy til de som skal kjøre
– Alle sjåførene fra dere vil få to stk billetter til arrangementet som de kan gi til familie el😊 Dette er det samme som våre andre frivillige får
– Sjåførene vil også få tilgang på andre goder (tilbud fra partnere osv) som de frivillige ev får

Med vennlig hilsen,

HARALD SUNDGOT BORGEN
Frivilligansvarlig & markedsstøtte
Phone:
Kongeveien 5, 0787 Oslo, Norway


HUSK ED TUR

Tusen takk for en fantastisk tur med gjengen i Ed. Gleder meg til neste tur

 


 

 POLARIS OPEN HOUSE 2017

Vi har blitt forespurt om og steke vafler ved Polaris open house 2017. Dette skjer ved www.monsen-maskin.no I god tradisjon kjører vi Polaris open house 20. mai fra 10.00-15.00.
Høydepunktet i år er den helt nye sportsman 1000 XP! Vi er den ENESTE forhandleren i Norge som har denne maskinen i utstillingen! Så ta turen for og se denne heftige ATV’n ! Vi har å mange andre modeller i vår nye utstilling som akuratt har blitt ferdig!
Velkommen til oss for en hyggelig Polaris Prat  http://www.monsen-maskin.no

_____________________________________________

17 MAI TUR

Vi møtes på Esso Grålum for felles kjøring til Trøsken brua, der det blir fyrt opp et bål så for Dem som har lyst til og grille kan det. Det er Alex Haugen som kom med dette forslaget .

__________________________________________________

http://www.aremark.kommune.no 

VÅRMØNSTRING AREMARK

 

 

 

 

 

 Håper så

mange som mulig har mulighet til og bli med på dette

Håper så mange som mulig kan bli med på dette

 


Kjøring for Sivo Vivo 08.04.2017 Kl:12:0

DETTE ER GRILL HYTTEN VI FOR LÅNE PÅ FREDAG`S KVELDEN

 

0

——————————————————————————

Velkommen på en hyggelig kaffe treff 🙂 som utvirket seg i en telt tur 🙂

Det blir kjøring på her på landet, grilling og hyggelig samvær på ei seter ved Hurdalssjøen om kvelden. Ta med sovepose, telt og det dere vil spise. Fint hvis alle kunne tatt med noen vedkubber.

Oppmøte: Eidsvoll 60.325593, 11.126006 kl 17.00.

https://goo.gl/maps/T4HnQWEHG4Q2

For de som eventuelt ikke rekker det er det bare og gi beskjed så møter vi senere ?Teresa Gola sitt bilde.

 

——————————————————————————

Jan Utengen sitt bilde.

Da er planlegging av påsketur i gang. Turen i år blir lagt til vestfold. Ruten og innhold er ikke helt på plass enda. Men det blir grilling og hyggelig samvær med mulighet for overnatting på hytte. Hytta ligger mellom Horten og Holmestrand. Fint hvis de som vil sier fra i litt god tid, i forhold til arrangering og mat. Kommer tilbake med mer opplysninger etterhvert.

 

 

Da begynner det og nærme seg påsketur. Som sagt før så blir det litt kjøring i Vestfold som avsluttes med grilling på hytte. Det er også mulighet for overnatting for de som ønsker det. Veldig fint om de som ønsker og overnatte for meg beskjed på forhånd ? Det er mye bra planer fremover , så jeg håper flest mulig tar turen og støtter opp om en flott klubb. ?

 

 

_____

SOMMER TREFF 2017

 

Da begynner klubbens første sommertreff og ta form. Vi har vært så heldig og fått låne ett fint område på Sokna. Samt ett grustak som tilhører Ringerike Kommune. Det er mye flott natur og mye skogsbilveier og kjøre på, så dette kommer til og bli bra. Det er satt av ett eget område for camping og også ett stort område for parkering av bil og henger. Det vil bli en avgift på ca 200 kr pr person for og dekke utgifter til bla sanitær anlegg. Kommer tilbake med mer info og program etterhvert som ting faller på plass. SÅ her er det bare og melde seg på til ett flott treff.